Actieradius van elektrische fietsen van Q.ouT fietsen

Elke elektrische fiets heeft een bepaald bereik aan kilometers, dit heeft te maken hoe krachtig uw accu is van uw elektrische fiets. Een accu van een lage wattage en een laag amparage kan de kilometers die u graag wilt rijden, sterk verlagen. Een gemiddelde elektrische die goed voldoet, en aan de eisen van veel gebruikers van een elektrische fiets voldoet begint bij 458 watt accu en 13 amparage, lithium accu, Met deze accu kunt u in de eco stand 120 km, wij noemen dat de actieradius. In de hoogste stand om stevig door te kunnen fietsen, ongeveer 80 kilometer. Deze accu worden in alle elektrische fietsen van Q.ouT fietsen gebruikt.

Q.ouT fietsen heeft ook grotere capaciteit accu’s, in zijn elektrische fietsen, met zelfs 15 amparage, deze kunnen zelf 200 kilometer rijden in de eco stand. Veel ouderen gebruiken de eco stand, deze kunnen dan zo kilometers ver rijden. Ook is de eco stand bij ouderen erg veilig om te gebruiken, de fiets rijdt dan niet op zijn volle vermogen, zo heeft de bestuurder meer overzicht, en controle over de fiets, het verkeer wordt een stukje overzichtelijker. Bij een te hoge snelheid worden de reflexen minder, dit bij iedere bestuurder van een elektrische fiets, ook de reactie gaat dan met sprongen achteruit. Fietsen moet gezellig blijven, helaas niet als racemonster fungeren.

Ook heeft Q.ouT fietsen met accu’s (plug en Go), dit zijn accu’s die per direct geïnstalleerd kunnen worden, dit zonder codes, en moeilijke handelingen. Laat u verder geen andere verhalen aan praten bij anderen fietsenwinkels, plug en Go accu’s is erin schuiven, en rijden maar, eerst volledig opladen, is wel erg belangrijk, en handig. Q.ouT fietsen heeft alleen maar fietsen met plug en Go accu’s. Q.ouT fietsen verkoopt eerlijk materiaal dat u niet op onkosten jaagt.

De afstand die u aflegt met uw fiets aan kilometers kan verschillen per accu en per fiets. Dit heeft alles te maken met gewicht, van u en wat u meeneemt / Berg op rijden,ofwel heuvelachtige wegen / wint tegen / winterdag (koud vriesweer) Accu verliest hierdoor capaciteit / stalen fietsen, deze zijn zwaarder qua gewicht / Zwaar lopende fietsen, slechte lagering / Te brede banden, dit door te veel grip op het asvalt / Kinderen achterop uw fiets, dit geeft extra gewicht / al deze punten bepaalt de actieradius van uw accu, en ook uw levensduur van de accu. Een gemiddelden accu gaat ongeveer 4 tot 5 jaar mee.

Rijdt u elke dag een flink aantal kilometers, en is de elektrische fiets echt een werkpaard, dan zou het kunnen zijn dat de accu na 3 jaar al vervangen moet worden. Maar in de meeste gevallen gaat de accu bij normaal gebruik gewoon een flink aantal jaren mee. U moet het zo willen zien, een accu is de brandstof voor uw fiets, ook een auto moet getankt worden, anders rijdt deze zeer zeker niet meer. Kosten accu per jaar bij €400,- aanschaf, is rijden per jaar voor ongeveer €80,- Dit over 5 jaar geteld. Dit is een zeer laag gebruik, u rijdt voor €6,66,- per maand. Dit is zeer goedkoop en u rijdt zeer duurzaam, een auto kost aanzienlijk meer per maand aan benzine (diesel of gas).

Waar hebben klanten wat aan, klanten houden en willen eerlijk geïnformeerd worden over het product dat zij hebben aangekocht. Q.ouT fietsen heeft een eerlijk verhaal, en zal altijd een eerlijk verhaal blijven voeren naar zijn klanten toe. Ook hebben wij op bepaalde accu’s een lang garantie termijn, deze zijn dan vaak van een duurdere klasse. Wij verkopen ook accu’s voor Veldia fietsen, deze kennen een zeer lange levensduur, zelfs kun je ze laten upgraden naar nog eens 5 jaar langer rijplezier. U rijdt dan 10 jaar met een accu, dit is duurzaam, plus het scheelt u erg veel geld, dit omdat het dubbele aan aantal jaren gereden kan worden met uw elektrische fiets, dit bespaard u aanzienlijk, en is een mindere aanslag op uw portemonnee.

Rivel Puch Veldia elektrische fietsen kennen een grote capaciteit accu, deze fietsen bij Q.ouT fietsen stukken voordeliger, u krijgt ook een uitstekende garantie van ons, van Veldia zelfs 3 jaar op de accu. Raleigh elektrische fietsen zijn hierin tegen van grote top klasse, deze kennen een zeer zuinige motor, dit om nog praktischer te kunnen rijden met uw elektrische fiets. Deze fietsen zijn wel wat duurder in aanschaf, maar u bespaart al heel snel bij Q.ouT fietsen, Elektrisch rijden moet leuk en betaalbaar blijven.