Corona en fietsen een goed idee?

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Dankzij het corona virus zitten de meeste mensen thuis en houden zich goed aan de richtlijnen. Alles om het corona virus tegen te gaan. Wij Nederlanders zijn helemaal geen binnenvolk, wij houden niet van stil zitten. Het is nog steeds verstandig om de frisse buitenlucht op te blijven zoeken. En op de fiets doe je dat nog eens veilig en verantwoord dus spring lekker op je omafiets, transportfiets, damesfiets,herenfiets of je E-bike om de frisse buitenlucht in te gaan. Ook voor kinderen is het heel erg gezond om in deze tijd een frisse neus te halen. In de buitenlucht spelen met je BMX fiets, mountainbike of driewieler is voor elk kind heel erg gezond.

Beweging

Een groot deel van de mensen werkt nu thuis, blijft binnen en helpen andere waar we kunnen. Maar daar ligt meteen een gevaar op de loer. Veel binnen zitten zorgt voor veel stil zitten, en dat terwijl het heel erg gezond is om lekker te bewegen. Ons Advies. Knijp er gewoon even lekker tussenuit en geniet lekker op uw fiets van de buitenlucht. Of dat u dat nou doet op uw kinderfiets, racefiets of E-bike dames als u maar in beweging blijft en niet te veel stil zit.

Fietsen is gezond en veilig

Meerdere malen in deze periode hebben de specialisten laten weten dat fietsen verantwoord en gezond is. Je kunt op de fiets ook goed de richtlijnen volgen. 1,5 afstand houden gaat prima op de fiets. Wat is dan niet lekkerder om na het thuiswerken en stil zitten lekker op de fiets te springen en een frisse neus te halen in de buitenlucht. Het is niet alleen gezond voor je lijf maar ook of even je hoofd helemaal leeg te halen.

Q.ouT fietsen en corona

Ook wij als fietsenwinkel hebben ons natuurlijk moeten aanpassen aan deze nieuwe en gekke omstandigheden. Maar totdat de regering anders besluit blijven wij natuurlijk gewoon open met onze winkel en zullen de leveringen online gewoon bij uw thuis bezorgd worden. Daarvoor nemen wij wel de nodige maatregelen in acht, om te zorgen dat jij en onze medewerkers geen risico op besmettingen lopen. In de winkel hanteren wij voorlopig een maximum van 2 bezoekers per keer dit geldt ook voor kinderen. Dit is nodig om de huidige afstand van 1,5 te kunnen toepassen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de corona regels of een hele andere vraag, neem dan snel contact op 0736898293 of mail naar info@qoutfietsen.com. Wij zullen u graag te woord staan om al uw vragen te beantwoorden.