Fiets nieuws

Inmiddels is ongeveer een op de drie verkochte fietsen in Nederland een E-bike. Ook bij Q.ouT fietsen is de vraag groter geworden, in zeven jaar tijd is de landelijke verkoop met 75 procent gestegen.

Het aantal traditionele modellen zoals stadsfietsen zal altijd blijven, maar een daling van deze modellen is goed te merken. De kosten voor aanschaf van elektrische fietsen zijn voor nog een grote groep mensen niet haal baar,de stadsfiets zal dan ook altijd in het straatbeeld te zien zijn.

Voor dit jaar verwachten de analisten een stijging van 3% in de fietsverkoop, de elektrische fiets zal 10% stijging laten zien, de stadsfiets zal hierdoor stabiel blijven.

Online

ABN AMRO verteld ons dat de online verkoop van fietsen snel populairder wordt, meer dan de helft van alle verkopen zullen via het internet verkocht worden. Wel blijft de fysieke winkel een grote rol spelen, dat in vele opzichten, Bijvoorbeeld het rijklaar maken van vele verkochte fietsen, het afstellen van alle delen, versnellingen stellen,en alle advies die gevraagd kan worden om een fiets in top conditie te houden.

Kinderfietsen

Kinderfietsen blijft een belangrijk geheel in de fietsenbranche, deze worden door veel bedrijven vaak over het hoofd gezien, dit door een te lage marge. Q.ouT fietsen doet er alles aan om deze groep mensen zeer goed van dienst te kunnen zijn, dit is de belangrijkste groep mensen die straks doorgroeien naar het elektrische gebeuren. Een fysieke winkel is voor deze groep mensen dan ook zeer belangrijk.

De werkplaats zal een zeer belangrijke rol gaan spelen bij fysieke winkels, hier zal aanzienlijk meer omzet uitgehaald gaan worden, alle fietsen die verkocht worden zullen toch professioneel in onderhoud moeten blijven, ook moeten werkplaatsen beter ingericht worden op het elektrisch fietsen, ook denkt Q.ouT fietsen aan beter geschoold personeel, om de technische kennis goed in huis te hebben.

Verdere groeimogelijkheden worden gezien in het abonnementenmodel, waarbij klanten geen fiets meer kopen, maar leasen. Vooral bij de dure E-bike kan dat een uitkomst zijn: die kost nieuw gemiddeld 1699.- euro.

Q.ouT fietsen is er helemaal klaar voor, het platform dat wij ontwikkeld hebben staat voor fysieke winkels plus online verkoop. Een franchisenemer bij Q.ouT fietsen stapt een volledige nieuwe weg in.

Op moment ligt er 500 km aan fietspad in Nederland, er komt 800 km bij, in totaal is er binnen enkele jaren zo’n 1300 km fietspad. Fietsen blijft maar groeien, dit houd voorlopig niet op, een toekomst product dat bij veel bedrijven hoog in het vaandel staat. Is fietsen milieu vriendelijk vragen veel mensen zich af, het antwoord is JA & NEE Op een gewone fiets lever je zelf de voort stuwing, op een elektrische fiets gaat dat gepaard met een elektromotor, plus een accu. Allebei zijn deze producten niet milieu vriendelijk en komen ooit aan vervanging toe. Vervangen van fietsen moeten gebouwd worden, en oude fietsen moeten opgeruimd worden, conclusie, nieuwe materialen aanboren dat veel energie kost, oude materialen op de afval hoop, bedenk dat deze grote bergen aval flink groeit in de wereld, en bedenk ook dat wij hier serieus mee om moeten gaan. Aan fietsen zit plastic, rubber, en verf resten, accu’s, Electro motoren, en ga zo maar door, recyclen zou dan een perfecte oplossing zijn.

Accu’s bevatten gevaarlijke stoffen, deze moeten met regelmaat vervangen worden, reviseren denken veel bedrijven, om zo de accu nieuw leven in te blazen, deze vlieger gaat niet op, bij reviseren gaan oude batterijen eruit, en komen er nieuwe in, waar blijf je dan met je oude batterijen, op de afval hoop, niet milieu vriendelijk dus. natuurlijk is de afvalberg kleiner, dit omdat je de oude behuizing hergebruikt, geen oplossing dus, het is wel zo dat je langer door kunt gaan met het reviseren, totdat de afval hoop een piek bereikt.

Metalen kun je scheiden van staal en aluminium, deze te versnipperen zijn ze perfect te gebruiken voor nieuwe producten, bijvoorbeeld nieuwe fietsen, ofwel bouwmaterialen. Rubber kan versnipperd worden, en ook perfect voor hergebruik, bijvoorbeeld voor nieuwe accessoires van fietsen.

Q.ouT fietsen blijft nadenken over duurzaam gebruik van materialen. Ook nadenken hoe het allemaal anders en beter kan. Het platform bied erg veel mogelijkheden, en daar zetten wij natuurlijk een stap mee in de goede richting, een goed concept is uiterst belangrijk Q.ouT fietsen is verre vooruit dan menig ander fietsbedrijf, oplossingen kunnen geboden worden om een gigantisch platform te creëren waar alles op gerealiseerd wordt. Q.ouT fietsen Nuland heeft zo’n platform ontwikkeld dat alleen maar blijft groeien, bijna alles is mogelijk, elk bedrijf kan gebruik maken van het systeem en concept, in een oog opslag zijn alle bedrijven te volgen en te zien, dit door alle technieken die dit mogelijk maakt. Het platform kan wereldwijd gebruikt worden, en alles kan vanuit hier gedraaid worden, dit noemen wij zeer uniek. Hacken is ook aan gedacht, dit is door goede technieken zeer moeilijk gemaakt, continu gaat hier elke dag de aandacht naar uit.

Het platform legt bruggen naar elkaar, dit om een goede samenwerking te realiseren, iedereen werkt samen met elkaar, dit om de beste kwaliteit te garanderen. Klanten willen service en goede garantie, bereikbaar in een oog opslag. Bedrijven onder elkaar kunnen verbeteringen aan brengen in hun prestaties en de vakkennis delen met andere.

Duurzaam werken is ons streven, Duurzaam is belangrijk voor uzelf, en dat wat na u komt, Q.ouT fietsen kan met zijn platform er een flink steentje aan bijdragen.

Elektrische fietsen voor ouderen die 100% veilig moeten zijn en van kwaliteit verzekerd. Q.ouT fietsen verkoopt degelijke merken van een wel zeer goede klasse, grote merken als Rivel Puch en vele andere Nederlandse merken, van grote topklasse.

Wij hebben fietsen met slow sensor, dit betekend dat fietsen niet zomaar uit uw handen getrokken worden, pure veiligheid voor de berijder ervan.

Goede verlichting en remlichten zijn ook aan de orde voor betere veiligheid. Hydraulische remmen voor een kortere remweg, pure veiligheid. Dubbelgeveerde voorvork voor een stabiele wegligging.

Fietsen moeten niet te zwaar zijn en goed hanteerbaar, ook voor kinderen. Q.ouT fietsen gaat voor veiligheid, dat staat hoog in het vaandel Goede kwaliteit plus een uitstekende garantie wordt geboden aan alle klanten, de klant is koning.

Schoolfietsen van een wel hoge klasse, deze in alle maten te verkrijgen bij Q.ouT fietsen. Alle Cortina kleuren die u maar wenst. Fietsen goedkoper dan waar dan ook. Iedereen heeft het recht op een fiets.

Q.ouT fietsen werkt mee aan Stichting leergeld. Fietsen zijn nodig voor elke doelgroep. Alles moet betaalbaar blijven zoals Q.ouT fietsen doet.