Ook Q.ouT fietsen heeft fietsplan, fietsen met belastingvoordeel.

Een fiets kan een hoop belastingvoordeel opleveren 1,2% van het fiscale loon kunt u besteden,en is een onbelaste vergoeding die verstrekt wordt voor werknemers. Iedere werkgever kan zonder problemen een fiets vergoeden.

Een werkgever kan voor duurzaam kiezen, dit geeft een schoner milieu. In de toekomst zal dit meer en meer te zien zijn in het verkeer, de benzine auto wordt steeds meer verdrongen, het straatbeeld zal meer op fietsen en elektrisch fietsen ingericht worden.

Er zijn twee soorten regelingen, in de volksmond zeggen wij fietsplan. Het is nu een werkkostenregeling, ofwel het nationale fietsplan. Ook worden de reiskostenvergoedingen via de werkkostenregeling vergoed,· het is een renteloze lening voor werkgevers, kerstpakketten en personeelsuitjes vallen er ook onder.

Als werknemer kom je ook in aanmerking voor reiskostenvergoeding, €0.19 per kilometer, als u woont in een straal van 10 kilometer, en u komt met de fiets naar het werk,ook mag het tegenwoordig binnen de straal van 10 kilometer. Met deze regeling hoeft de werknemer niet meer aan te tonen of de fiets voor woon werk verkeer gebruikt wordt.

Een goede Tip

Lees meer op ondernemersplein werkkostenregeling (WKR) vergoeding voor personeel.

Q.ouT fietsen doet al jaren het fietsplan, zoals u weet zijn wij voordeliger dan andere fietsenwinkels, en zo heeft u toch veel meer fiets voor uw geld bij Q.ouT fietsen, ook geven wij bij bepaalde elektrische fietsen tassen voor achterop cadeau, dit om uw fiets nog meer bruikbaarder te maken voor uw woon en werkverkeer.

U rijdt bij Q.ouT fietsen altijd Europese merken van Puch,Rivel,Pointer, Raleigh, Lombardo, Zonix, Altec, en nog tal van vele andere Europese merken. Ook houden wij uw fiets een jaar lang volledig in onderhoud, servicebeurt is geheel gratis. Ook verzekeringen ofwel een extra financiering behoord tot de mogelijkheden, duizend procent service voor u, gegarandeerd.