Het regent in Nederland bijna nooit ( dus pak je fiets)

Wij als Nederlanders klagen vaak over het weer. Het voelt net alsof het de helft van het jaar regent. Maar wist u dat het maar 9,7 % van de tijd regent. Dat is omgerekend 35 dagen in het jaar dat het regent, oftewel 1 maand regen. Waar komt dan het misverstand vandaan?

Weersomstandigheden

weersomstandigheden beïnvloed de stemming van het moment. Mooie zonnige dagen lijken heel snel voorbij te gaan, zonder dat je er ergte in hebt is de dag voorbij. U bent druk bezig, bent buiten, u zit lekker op een terrasje of u pakt de E-bike, herenfiets of damesfiets en wil zoveel mogelijk van uw dag genieten. Daar in tegen gaan regenachtige dagen erg langzaam, u zit binnen en u vraagt zich af wanneer de regen nu uiteindelijk op houd.

Het is altijd fietsweer

fietsen maakt u veel meer onafhankelijk, mobiel, duurzaam en gezond en er zijn hele goede oplossingen als u dat toch zou willen om die 35 dagen te overbruggen. U heeft tegenwoordig hele goede en hippe regenkleding waardoor niets u meer tegen houdt om lekker een stukje te gaan fietsen.

Nooit meer zweten dankzij een E-bike

Nu denkt u misschien regenkleding ademt niet en kom dan nog bezweet aan op u werk, wij kunnen dit argument met een gerust hard weg nemen bij u. op een E-bike heren en E-bike dames spant u weinig in, dat is een van de voordelen van op een E-bike fietsen. U zweet weinig tot bijna niets. Wij verkopen onder andere Altec, Veldia, Avalon, Bimas, rivel en nog vele malen meer.

Dus kleed u goed aan, pak uw fiets en ga lekker de buitenlucht in. En vergeet niet het regent maar 35 dagen per jaar.

Vragen?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar info@qoutfietsen.com.