Immigranten / bijstand huishoudens / armoede, Q.ouT is er voor deze groep mensen.

Q.ouT fietsen is sterk in goede service, garantie, en een perfecte bereikbaarheid. Wist u dat Q.ouT fietsen een klantenbeoordeling heeft van een 9.7 Ook is Q.ouT fietsen het best beoordeelde bedrijf van Nederland, dit al 3 jaar achter elkaar. Q.ouT fietsen is hard aan het werk voor mensen op bijstandsniveau, deze groep mensen hebben allemaal recht op een fiets. Vervoer is zeer belangrijk voor deze groep mensen, bedenk dat dit wel eens het enige vervoer kan zijn wat deze mensen daadwerkelijk hebben. Ieder mens heeft recht op vervoer, vooral kinderen die echt niet zonder kunnen, fietsen is daarom gruwelijk belangrijk. Met de grote aantallen fietsen die Q.ouT fietsen heeft, gaan wij deze groep tegemoet komen, Q.ouT fietsen kan grote patijen aan fietsen gemakkelijk aan.

Mensen helpen op bijstandsniveau noemen wij sociaal werken, dat is de kracht van ons bedrijf.

Immigranten die ons land binnen komen, komen in een wereld van luxe. De landen waar zij vandaan komen is vaak niks vergeleken met hier. Deze mensen komen hier omdat het land waar zij vandaan komen niet veilig is, huis en haart verlaten zij om hun leven te redden. In Nederland met alle luxe en grote welvaart, verkeren zij in een droom wereld, die voor deze mensen vaak onwerkelijk is. Ook kennen deze mensen vaak onze beschaving niet, zij leven met de mentaliteit nog van daar, dood en verderf. Q.ouT fietsen heeft daar begrip voor, en wil deze groep mensen graag tegemoet komen met een stukje welvaart, zoals vervoer. Vervoer is zeer belangrijk, het verplaatsen van A naar B, voor woon en werkverkeer. Kinderen die zich niet in hun eigen land hebben kunnen ontwikkelen, zoals fietsen, krijgen een motoriek probleem. Deze mensen moeten wij tegemoet komen, helpen om zo de draad van het leven weer op te pakken. Fietsen voor deze immigranten zijn dan ook zeer tot zeer belangrijk. Q.ouT fietsen is sociaal, wij vinden het uiterst belangrijk dat iedereen geholpen moet worden.

Stel uzelf de vraag eens, als uzelf bij deze groep mensen behoord, leven in een wereld met dood en verderf, wat zou u dan doen.