De kwaliteit en service van Q.ouT zijn fietsen.

De kwaliteit van de fietsen van Q.ouT fietsen zijn zeer goed te noemen. Alle fietsen komen vaak uit het zelfde waar alle fietsen vandaan komen, niet meer en niet minder. De prijs wordt bepaald voor welke etalage deze staat, plus welke merknaam deze voert.

Q.ouT fietsen verkoopt geen Chinese fietsen, maar soms zijn wij verplicht om bepaalde onderdelen daarvan te gebruiken. Hier is totaal niks mis mee, Shimano is tenslotte een goed merk van onderdelen. De fietsen van Q.ouT fietsen komen veelal uit Duitsland Italië Oostenrijk Zweden Noorwegen Finland Frankrijk België Nederland Turkije Zwitserland Polen Bulgarije Tsjechië Denemarken. Deze landen houden de kwaliteit erg hoog, dit is gewaarborgd.

Wij garanderen goede service, ook staan wij voor de garantie, dit zoals het hoort. Q.ouT fietsen gaat met klanten eerlijk om, hier heeft iedereen recht op. Geen loze beloftes, geen valse informatie, eerlijkheid wordt geboden. Altijd bereikbaar, snelle afwikkeling, en erg vriendelijk te woord gestaan.

Ook bieden wij voor iedere oudere die de webshop gebruikt alle hulp per telefoon, dit met vriendelijke medewerkers. Verzending voor fietsen gratis thuis bezorgt, u ziet wij bieden alle hulp waar mogelijk. U zult altijd zeer tevreden zijn, daar doen wij het voor.

Veel kleine kinderen komen met opa en oma voor hun verjaardag een fietsje kopen, het zou verschrikkelijk zijn als dat slecht zou verlopen, dat willen wij absoluut niet. Voor de kinderen is er vaak een cadeautje ranja en een snoepje, wij maken er een klein feestje van voor elk kind. Wij vinden dit zeer belangrijk. Ook voor elk kind een toeter op de fiets, geheel gratis gemonteerd, hier staat Q.ouT Nuland mee bekend.

Wij gaan voor oudere voor veilig, dit met de slow opstap, dit is de reactie te remmen van de berijder, staat de fiets per ongeluk in een te hoge stand dan wordt de elektrische fiets niet uit de hand gerukt. Hierdoor rijden voorwiel motoren erg prettig, en veilig voor ouderen. Verschil met de slow opstap sensor is wel degelijk te merken, elektrische fietsen trekken minder snel op, dit om meer overzicht te behouden. Dit systeem is erg belangrijk bij een elektrische fiets. De oude modellen kunnen wel eens agressief reageren, hierdoor ontstaan veel ongelukken bij ouderen. Fietsen moet plezier zijn, zeker niet de bedoeling dat u bij een ongeluk betrokken raakt. Ook de motoren zijn borstelloos, super stil op de weg, u geniet van heerlijk van uw fietstocht.

Hydraulische remmen voor een kortere remweg, dit hebben bijna alle modellen elektrische fietsen die u kunt kopen bij Q.ouT fietsen. Deze remmen worden door oliedruk aangedreven, dit is een wel zeer veilig systeem, ook blijft u de volle druk behouden om goed tot stilstand te komen. Het wel altijd van groot belang dat u gedoseerd gaat remmen. Bij een schrik reactie blijft u met hydraulische remmen eerder stabiel, en kunt u een aanrijding voorkomen.

Remlichten zijn ook zeer belangrijk, dit omdat u vele malen eerder gezien wordt door het verkeer dat achter u zit. Een andere bestuurder weet dan meteen dat u een reactie maakt om te willen stoppen. Het is van zeer groot belang om altijd te kiezen voor uw eigen veiligheid.

Trappers met een goede grip is van levensbelang, dit omdat u niet van uw trapper af kunt schieten, bedenk dat u in de modder heeft gelopen, en bedenk dat deze modder onder uw voet blijft plakken, uw schoenen zijn dan spekglad. U kunt bij het opstappen ofwel onder het fietsen van uw trapper afschieten, dit kan zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Bedenk dat u midden op de weg te val komt als er verkeer achter u rijdt, hieraan wil niemand denken. Gebruik metalen trappers met een rubberen anti slip laag.

Het voorkomt u erg veel overlast, de kosten zijn hiervoor erg laag. Q.ouT fietsen verkoopt vele soorten en modellen met een goede anti slip laag Een helm gebruiken voor het berijden van een elektrische fiets zou voor velen erg veilig zijn. Bedenk dat u 60% kans heeft om op uw hoofd terecht te komen. Hoofdletsel komt helaas nog het meeste voor. Onderschat de elektrische fiets niet, de snelheid is hoger dan u denkt. De elektrische fietsen van Q.ouT fietsen met de ingebouwde slow sensor maakt elektrisch rijden een stuk veiliger.

Q.ouT fietsen blijft werken aan kwaliteit, dit voor uw veiligheid