Lekker de zomer in met een BMX fiets.

Q.ouT fietsen heeft een zeer groot assortiment aan BMX fietsen, deze van grote merken en topklasse. Meybo, Haro ,Umit Blue, Umit Orange, Dingo, Jumper, Big Daddy, Flyer, Instinct, Viper, Diamondback. BMX fietsen zijn in mat kleuren, glans licht gevende kleuren en Metallic kleuren.

BMX fietsen hebben verschillende assen, vijftien dik en negentien dik, dit voor het stunten, sterkte. Hieraan zitten pegs gemonteerd, deze ook los te koop bij Q.ouT fietsen. Ook veel verschillende wielen die anders gespaakt zijn, dit voor de stevigheid van de wielen.

Frame in wieber vorm, dit voor de stabiliteit, dikke voorvork met dikke wielhaken, de fiets krijgt vaak grote klappen te verwerken. Een stuur dat 360 graden rond gaat, dit om in de lucht de fiets om u heen te laten draaien. Stalen trappers met puntjes van staal, dit voor een uitstekende grip onder uw voeten.

Punt (smal) zadel hard, dit als stevig rust punt na het stunten. Op het zadel wordt bij het stunten niet gezeten, Zachtere zadels voor gewoon fietsen te verkrijgen in onze filialen van Q.ouT fietsen.

Verder kunt u alles kopen wat BMX betreft bij Q.ouT fietsen. Een droom voor elk kind. Veel is in lichtgevende kleuren te verkrijgen. Neem gerust contact met ons op, vraag gerust wat u nodig heeft. Bellen kunt u op alle werkdagen, ook op zaterdag, tel 073 6898293

Een Nulandse is Europees kampioen geworden met een BMX fiets. Q.ouT fietsen repareert alle BMX fietsen voor u, bellen voor informatie 073 6898293 Ook kleding en helmen te verkrijgen bij Q.ouT fietsen. Handvatten voor BMX fietsen, bijna in alle kleuren. Pegs (steunen) in alle kleuren te verkrijgen. Zadels in alle soorten en maten en kleuren. Fietsen en onderdelen in neon kleuren. Veel keus bij Q.ouT fietsen.