Merken/ modellen/ schoolfietsen/ Stichting leergeld.

Er zijn ouders genoeg die even niet alles kunnen betalen, stichting leergeld helpt deze mensen, om deze kinderen aan een fiets te helpen. Het is een pracht systeem om zo elk kind mee te kunnen laten doen aan dit schitterende project. Kinderen hebben recht op goed vervoer, en ook zij willen heerlijk met hun vrienden naar school fietsen. Door het unieke systeem van Q.ouT fietsen, en door de eigen import die Q.ouT fietsen gerealiseerd heeft, kan Q.ouT fietsen aan alle wensen voldoen waar deze kinderen veel behoefte aan hebben. Q.ouT fietsen houd de marge erg laag, dat bied voor vele stichtingen veel voordelen. Bedenk goed dat Q.ouT fietsen dit erg belangrijk vindt. Ook gemeentes waarvan iemand in de bijstand zit, verzorgen wij de fietsen. Door de lage marge die wij hanteren, kunnen erg veel mensen kiezen uit een groot assortiment aan fietsen, dit betekend dat iedereen een fiets kan kiezen van zijn keuze. Voor stichtingen is het zo veel gemakkelijker om fietsen te verdelen onder deze groep mensen.

In het verleden werden fietsen voor te zeer grote bedragen geleverd aan deze groep mensen, dit als gevolg dat de ruif snel leeg was, en vele kinderen buiten de boot vielen. Fietsenmakers namen de volledige besteding van €500,- , dit als gevolg dat er te grote bedragen over de toonbank heen gingen. Bij Q.ouT fietsen zijn er bijna drie personen te helpen voor dit bedrag van €500,-. Dit wordt mogelijk gemaakt door een eigen import, en het slimme inkopen van Q.ouT fietsen. Alle punten die Q.ouT fietsen gaat neerzetten worden afzetpunten, dit als een grote extra omzet voor elk filiaal van Q.ouT fietsen Nuland.

Wij als Q.ouT fietsen streven naar een sociaal bedrijf, betaalbaar voor elke doelgroep. Kinderen mogen niet achter blijven, kinderen zijn de toekomst van onze maatschappij.

Alle merken en modellen zijn voor deze groep mensen bereikbaar. Transportfietsen / Stadsfietsen / moederfietsen / elektrische fietsen /mountainbikes / BMX fietsen / Kinderfietsen in alle maten / Te veel om op te noemen, hoe wij dit doen is vaak de vraag, een ding is zeker, Q.ouT fietsen kan het wel degelijk. Nu ruim een assortiment van 40.000 fietsen, dit met een gegarandeerde voorraad. Ieder bedrijf dat uit een ruim aanbod wil kiezen, en ieder bedrijf dat voor veel voordeel gaat service en garantie, is bij Q.ouT fietsen aan het goede adres. Iedere stichting, bedrijven, verenigingen , Buurtverenigingen , zijn van harte welkom bij Q.ouT fietsen Nederland, u kunt dan genieten van bijna alle merken, modellen, en een super lage marge.

Onze fietsen zijn niks anders dan alle anderen fietsen, zij komen zelfs vaak uit hetzelfde bedrijf, alles heeft te maken voor welke etalage ze staan, en welke marge zij hanteren. Q.ouT fietsen Nuland gaat voor normale prijzen, zodat elke fiets betaalbaar blijft, en u voor het hele gezin een fiets kunt aanschaffen.