Dames

Dames

Bent u opzoek naar een mooie kwalitatief goede elektrische damesfiets, dan bent u bij Q.ouT fietsen op het juiste adres. Goedkoop, kwaliteit en service staan bij Q.ouT fietsen hoog in het vaandel. Heeft u het perfecte betaalbare model nog niet gevonden? Q.ouT fietsen heeft voor u de perfecte elektrische fiets en helpt u graag verder.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 17

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Betaalbare elektrische fietsen voor dames.

Bij Q.ouT fietsen vind u heel veel betaalbare en verschillende modellen. U kunt kiezen uit een voorwielmotor, achterwielmoter en middenmotor. Weet u al precies wat u wilt, dan kunt u deze meteen bestellen. U hoeft dus niet te wachten dat de winkels open gaan. Bij Q.ouT fietsen kunt u 24/7 terecht. U bestelling word altijd zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Voordelen van een elektrische fiets.

Elektrische fietsen heeft heel veel voordeel, denk bijvoorbeeld aan het extra zetje in je rug, maar ook het fietsen zonder zware inspanning te leveren. In plaats dat u de auto of het openbaar vervoer pakt is elektrische fietsen zeer zeker een voordeel. De elektrische fietsen die wij aan bieden zijn comfortabel en betrouwbaar voor dagelijkse ritjes. Onze fietsen zijn scherp geprijsd en van top kwaliteit. Wilt u meer info of een testritje maken neem dan met een van onze medewerkers contact op.

Actieradius.

De elektrische fiets word aangedreven door de motor, en deze motor word aangedreven door de accu. De maximale afstand die u met een elektrische fiets kunt afleggen hangt af van heel veel factoren. Denk bijvoorbeeld aan wind, gewicht, heuvels, kou en bandenspanning. Bij het kopen van een elektrische fiets moet u hier wel rekening mee houden. Voor vragen hier over neen gerust contact met ons op.

Goede sloten op uw fiets.

Staat jou elektrische fiets vaak buiten? Zet uw fiets dan goed op slot met een goedgekeurde ringslot en een extra kettingslot, en verminder dan de kans dat u elektrische fiets gestolen word. U kunt bij ons ook altijd een verzekering afsluiten bij elke elektrische fiets die u koopt om dit te voorkomen.