Een omafiets is een degelijke fiets met een comfortabele zithouding. Er zijn bij Q.ouT fietsen verschillende soorten omafietsen met en zonder versnellingen. Ook moderne omafietsen kunt u bij Q.ouT fietsen vinden met de mooiste trendy kleuren. Zo is de omafiets ook erg geschikt als schoolfiets of voor ritjes door de stad.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope omafietsen

Zoekt u nog een goedkope altec omafiets london voor uw dochter, zoon of u zelf dan heeft u bij Q.ouT fietsen voldoende keus. Een ruim aanbod in verschillende soorten en merken. Wij hebben Altec fietsen, Avalon fietsen en Burgers fietsen. Het design is eenvoudig en klassiek en voor alle leeftijden geschikt.

Omafietsen / Opafietsen

In de 19e eeuw werd het type van de omafiets bedacht. Oorspronkelijk komen de omafietsen uit Engeland die daar als toerfiets werd gebruikt. Het typische kenmerk van de omafiets is het frame, ook wel de damesbocht genoemd. De damesbocht is een frame bestaande uit een rechte onderbuis en een enkelvoudig omhoog gebogen bovenbuis. In het midden zit een klein stukje buis die twee buizen aan elkaar houdt, dit stukje wordt het mannetje genoemd. Omafietsen zijn nog steeds heel erg populair, zowel bij jongere als bij oudere mensen. Omafietsen zijn stevig, stabiel en hebben een sterke bagagedrager. Omafietsen hebben een hoog stuur en een klapstandaard, daardoor kunt u altijd een omafiets aan herkennen. Tegenwoordig heb je omafietsen met of zonder versnellingen, dit kunt u allemaal vinden bij Q.ouT fietsen.

Maten omafietsen

Omafietsen zijn er in verschillende vormen, maten, en kleuren. Bij ons kun je vindt u dames omafietsen en kinder omafietsen vinden. De juiste inch maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk om de juiste maat te nemen en dat de omafiets niet te groot of te klein is voor u.

Vragen?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 073-6898293 of stuur ons een mail naar [email protected]

Uitgebreid aanbod aan diverse soorten fietsen

Naast goedkope omafietsen en opafietsen hebben wij nog meer kwaliteitsfietsen in ons assortiment. Ook voor goedkope herenfietsen en goedkope damesfietsen in bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat