Racefietsen
Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX fiets of kinderfiets, dankzij onze grote assortiment fietsen hebben wij altijd voldoende keus voor u.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Racefiets kopen?

Een ruim assortiment aan wielrenfietsen dat vind je allemaal bij Q.ouT fietsen. Een goede racefiets of wielrenfiets is een fiets die echt bij je past. Dan heb je het niet alleen over de framemaat van je racefiets, maar ook het materiaal en de onderdelen. Wil je bijvoorbeeld de lichtste en meest stijve racefiets? Dan heb je een racefiets van carbon nodig. Wil je niet te veel geld uitgeven dan is een aluminium racefiets de juiste keuze prima. Ook is het erg belangrijk om over na te denken wat jij ermee wilt gaan doen. Een racefiets waar jij wedstrijden mee fietst verschilt natuurlijk sterk van een wielrenfiets voor een zondags ritje op zijn tijd. Maar ook het terrein waar je op gaat fietsen is belangrijk in jouw keuze voor een type racefiets. De tijd van alleen maar strak asfalt is al lang voorbij. 

Verschil tussen een carbon en aluminium racefiets?

Wanneer je voor een racefiets gaat kijken is het belangrijk om te bepalen van welk materiaal je wilt dat het frame gemaakt is. Je hebt hierbij de keuze tussen een carbon of aluminium frame. Een aluminium frame is vaak goedkoper dan een carbon frame. Ook kan een aluminium racefiets beter tegen een stootje en zijn ze makkelijker te repareren. Een carbon racefiets is daarentegen een stuk lichter, wat er (vooral bergop) voor zorgt dat je een stuk sneller zal gaan. Ondanks het feit dat een carbon frame iets minder stevig is, roest het wel minder snel dan een aluminium frame.

MONTAGE

Onze racefietsen worden geleverd in doos. De racefietsen zijn al voor 90-95% afgemonteerd, afhankelijk van de fiets moet je het volgende nog afmonteren:

Voorwiel monteren

Voorspatbord monteren

Stuur in elkaar zetten en op de fiets monteren

Zadel en zadelbuis in elkaar zetten en op de fiets monteren

Trappers op de fiets monteren

Eventuele zijwieltjes monteren

Voor goed onderhoud de fiets inspuiten en invetten met roestwerende middelen om alle onderdelen van de fiets goed te beschermen

ADVIES NODIG VOOR UW Racefiets?

Heeft u vragen over de keuze van uw fiets? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

VRAGEN?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar [email protected].

ASSORTIMENT GOEDKOPE FIETSEN

U kunt bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit fietsen tegen de beste prijzen. Bekijk ook eens ons aanbod herenfietsene-bikes en goedkope damesfietsen!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat