Moederfietsen
Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX fiets of kinderfiets, dankzij onze grote assortiment fietsen hebben wij altijd voldoende keus voor u.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfiets

Zou u graag een moederfiets willen kopen? Q.ouT fietsen heeft een ruim aanbod aan moederfietsen. De moederfiets is speciaal ontworpen voor een moeder die graag mobiel wil blijven zonder gebruik te maken van een auto of van het openbaar vervoer. Met de moederfiets kunt u gemakkelijk maar vooral veilig uw kinderen wegbrengen. Ook blijft u door het fietsen in beweging en bent u zonder vertragingen op uw bestemming. Bekijk het aanbod aan moederfietsen direct! Al onze fietsen zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor u hier jarenlang plezier van kunt hebben.

Kenmerken moederfiets

De moederfiets heeft veel weg van een damesfiets, alleen is de moederfiets stabieler en sterker. Fietsen met een moederfiets maakt alles een stuk comfortabeler door alle technische snufjes die aan een moederfiets zijn toegevoegd. Het is natuurlijk ook mogelijk om een kinderzitje te bevestigen aan een normale fiets, de risico dat de fiets met kind omvalt is groter dan bij een moederfiets. Zoals er eerder is aangegeven is de moederfiets stabieler en veiliger. Andere voordelen van de moederfiets zijn: De moederfiets heeft een lagere instap, zodat u gemakkelijk op en af kan stappen. De moederfiets heeft ook een dubbele, stevige standaard voor meer stabiliteit. Wat ook erg handig is aan de moederfiets, is dat er een stuurslot aan vast zit om te voorkomen dat uw stuur alle kanten op zwaait als u de kinderen in de zitjes zet. Een ander voordeel is dat de moederfiets een langere bagagedrager heeft. Ook is er extra ruimte voor een eventuele boodschappentas. Daarnaast heeft de moederfiets meer ruimte tussen moeder en kind, wat het fietsen een stuk comfortabeler maakt. De moederfietsen die Q.ouT fietsen aanbiedt, hebben verschillende versnellingen om het fietsen nog een stuk lichter te maken.

MONTAGE

Onze moederfietsen worden geleverd in doos. De moederfietsen zijn al voor 90-95% afgemonteerd, afhankelijk van de fiets moet je het volgende nog afmonteren:

Voorwiel monteren

Voorspatbord monteren

Stuur in elkaar zetten en op de fiets monteren

Zadel en zadelbuis in elkaar zetten en op de fiets monteren

Trappers op de fiets monteren

Eventuele zijwieltjes monteren

Voor goed onderhoud de fiets inspuiten en invetten met roestwerende middelen om alle onderdelen van de fiets goed te beschermen

ADVIES NODIG VOOR UW MOEDERFIETS?

Heeft u vragen over de keuze van uw fiets? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

VRAGEN?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar [email protected].

ASSORTIMENT GOEDKOPE FIETSEN

U kunt bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit fietsen tegen de beste prijzen. Bekijk ook eens ons aanbod herenfietsene-bikes en goedkope damesfietsen!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat