Omafietsen

Omafietsen.

Een omafiets is een degelijke fiets met een comfortabele zithouding. Er zijn bij Q.ouT fietsen verschillende soorten omafietsen met en zonder versnellingen. Ook moderne omafietsen kunt u bij Q.ouT fietsen vinden met de mooiste trendy kleuren. Zo is de omafiets ook erg geschikt als schoolfiets of voor ritjes door de stad.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope omafietsen

Zoekt u nog een goedkope omafiets voor uw dochter, zoon of u zelf dan heeft u bij Q.ouT fietsen voldoende keus. Een ruim aanbod in verschillende soorten en merken. Het design is eenvoudig en klassiek en voor alle leeftijden geschikt.

Omafietsen/ Opafietsen

In de 19e eeuw werd het type van de omafiets bedacht. Oorspronkelijk komt de omafiets uit Engeland die daar als toerfiets werd gebruikt. Het typische kenmerk van de omafiets is het frame, ook wel de damesbocht genoemd. De damesbocht is een frame bestaande uit een rechte onderbuis en een enkelvoudig omhoog gebogen bovenbuis. In het midden zit een klein stukje buis die twee buizen aan elkaar houdt, dit stukje wordt het mannetje genoemd. Omafietsen zijn nog steeds heel erg populair, zowel bij jongere als bij oudere mensen. De omafiets is stevig, stabiel en hebben een sterke bagagedrager. Omafietsen hebben een hoog stuur en een klapstandaard, daardoor kunt u altijd een omafiets aan herkennen. Tegenwoordig heb je omafietsen met of zonder versnellingen, dit kunt u allemaal vinden bij Q.ouT fietsen.

Maten

Omafietsen zijn er in verschillende vormen, maten, en kleuren. De omafietsen zijn te verkrijgen in heren, dames en in kinder maten. De juiste inch maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk om de juiste maat te nemen en dat de omafiets niet te groot of te klein is voor u.

Vragen

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar info@qoutfietsen.com.