Driewielers
Driewielers.

Bij Q.ouT fietsen vind u voor jong en oud een fiets, zelf voor de kleintjes hebben wij driewielers in verschillende maten en soorten. Zoekt u nu een loopfiets, driewieler of een 10 inch fiets, dit is allemaal te bestellen bij Q.ouT fietsen voor zeer goedkope prijzen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Driewielers kinderen

Driewielers zijn een eerste opstap naar het leren fietsen. De drie wielen geven de fiets extra stabiliteit. Hierdoor kan je kind veilig wennen aan het maken van trap- en stuurbewegingen. Ze zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met een duwstang, hiermee geef je je kind een zetje in de goede richting. Of een driewieler die van baby tot kleuter in fases met ze meegroeit. Alle fietsjes hebben een sterk frame en kunnen tegen een stootje, de extra brede pedalen geven veel grip tijdens het trappen en de vrolijke kleuren maken van iedere rit een feestje. Dat maakt de driewieler de meest veilige opstap naar het leren fietsen.

Driewieler voor iedere levensfase

In ons assortiment vind je verschillende driewielers die in fases met je kind meegroeien. Stap voor stap pas je ze aan op de leeftijd van je kind. In de eerste fases heb jij als ouder de volledige controle over de fiets. Als je kind ouder wordt, geef je langzaam de controle over. Stap voor stap laat je je kind wennen aan de stuur en trap bewegingen, totdat hij of zij behendig genoeg is om de driewieler zelf te besturen. Ze zijn uitgerust met extra veiligheidsmaatregelen, zoals een UV-werend zonnescherm, veiligheidsgordel en veiligheidsbeugel.

Montage

Onze kinderfietsen worden geleverd in doos. De Driewielers zijn al voor 90-95% afgemonteerd, afhankelijk van de fiets moet je het volgende nog afmonteren:

Voorwiel monteren

Voorspatbord monteren

Stuur in elkaar zetten en op de fiets monteren

Zadel en zadelbuis in elkaar zetten en op de fiets monteren

Trappers op de fiets monteren

Eventuele zijwieltjes monteren

Voor goed onderhoud de fiets inspuiten en invetten met roestwerende middelen om alle onderdelen van de fiets goed te beschermen

Advies nodig voor uw Driewieler?

Heeft u vragen over de keuze van uw fiets? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

VRAGEN?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar [email protected].

VERSCHILLENDE SOORTEN FIETSEN

U kunt bij ons terecht voor o.a.

Damesfietsen

Kinderfietsen

e-Bikes

Tranportfietsen

En nog veel meer!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat