Fietstypes:
 
Bent u van plan om een nieuwe fiets te gaan kopen en wilt u meer uitleg over de fietstypes. Hieronder vind u een lijstje met de fietstypes.
 
Elektrische fiets:
 
Elektrische fietsen zijn de oplossing voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het fietsen. Dit is geheel milieuvriendelijk. Een elektrische fiets is voorzien van een accu en kan ondersteuning bieden bij het fietsen. Bijvoorbeeld als u een heuvel opgaat of lange afstanden wilt fietsen is ondersteuning heel handig. 

Alle elektrische fietsen krijgen dezelfde servicebeurt als alle andere fietsen.
Dit hoeft niet duurder te zijn omdat ze elektrisch zijn.
Alleen het doormeten van de accu is vaak wat er los bij komt en extra in rekening wordt gebracht. Verder is een elektrische fiets niks anders dan een gewone fiets.  Daarom vragen wij hetzelfde bedrag voor een servicebeurt wat voor alle fietsen telt.

Storingen in de motor ofwel storingen in de computer op het stuur worden in overleg met de klant vervangen of gemaakt.

Maak snel een afspraak en laat uw fiets nakijken voor veel fietsplezier.
U bent bij ons altijd van harte welkom.

Stadsfiets:
 
De naam stadsfiets zegt het al. Deze fiets is geschikt voor dagelijks gebruik in de stad. Staat meetal buiten waar hij meestal weer en wind moet doorstaan. Zijn stevige fietsen die wel tegen een stootje kunnen.
 
Hybride fiets:
 
De hybride fiets is een combinatie van stadsfiets en toerfiets.
 
Transportfiets:
 
De naam zegt het al de transportfiets is een fiets waar u goederen op kunt vervoeren. Het is een robuuster frame dan andere soorten fietsen. Aan de voorkant zit een groot rek waar u eventueel een krat of tas op kunt plaatsen.
Vanwege de stevige wielen en de brede banden kunt u er aardig wat gewicht op vervoeren. 
 
Kinderfiets:
 
Heeft u kind net leren fietsen of is u zoon of dochter uitgegroeid op zijn oude fiets, dan hebben wij verschillende meisjes en jongensfietsen in verschillende inches. Voor informatie over de inch maten kijk bij framemaat kiezen.
 
Moederfiets:
 
Bent u net moeder geworden en wilt u gaan fietsen met u kinderen? de moederfiets maakt dit heel gemakkelijk waar u 2 kinderen op kunt vervoeren en nog ruimte heeft voor de boodschappen.
 
 Omafiets:
 
De omafiets is de meest gewilde fiets bij de mensen. De meest comfortabele fietsen die er zijn. De omafiets is de perfectie fiets voor school en dagelijks gebruik.
 
Mountainbike:
 
De mountainbike is een bergfiets afgekort MTB of ATB. Het zijn sportieve fietsen met veel versnellingen. ze zijn er voor kinderen, dames en heren mountainbikes in verschillende maten en framehoogtes.
 
Racefiets:
 
Racefietsen maakt het mogelijk om je benen onder je lijf uit te fietsen en je hoofd helemaal leeg te maken.
 
Vouwfiets:
 
Gaat u iedere dag met de trein of bus dan is een vouwfiets ideaal voor u.
Vouwfietsen zijn licht en makkelijk mee te nemen. U kunt ze opvouwen tot een klein pakketje.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat