franchise

PER DIRECT GEZOCHT: Enthousiaste ondernemers die een vestiging willen exploiteren met onze formule!

Na veel en hard werken zijn we klaar om een nieuw concept uit te rollen waar we trots op zijn.
Wij bieden u een mooie mogelijkheid om
in een dynamische en groeiende markt van fietsen te stappen! ( dames, heren, BMX, kinderen, elektrisch )
W
ij zijn op zoek naar potentiële franchise nemers

Onze voordelen:


- Een volledige eigen webshop en zonder eigen voorraad.
- Wij werken met een onafhankelijk erkend bureau die professionele trainingen en coaching geeft,
  U krijgt van ons alle hulp waar nodig is.
- We bieden een totaal pakket aan waar u direct mee aan de slag kunt voor een laagdrempelige
  prijs.
- wij blijven samenwerken als hechte organisatie en ondersteunen elkaar daar waar nodig is, ook
  zonder ervaring kunt u starten.

Voor meer vragen en voordelen neem gerust contact op met ons!


Familiebedrijf Q.ouT fietsen
Eigenaar/Directeur : G.Grandjean.P.C.
Burgwal 30
5341CR Oss
Winkel:0412254016
Mobiel:06 43842252
[email protected]

Droomt u van een eigen fietsenwinkel.

Q.ouT fietsen zal wat uitleg geven over hoe wij het doen en wat u van ons kunt verwachten.

Ondernemen is altijd een risico,dat staat vast, een risico kun je flink beperken bij Q.ouT fietsen. Hoe gaat alles in zijn werk, hieronder de uitleg.

U neemt contact op met ons filiaal in Nuland 0412254016 of 06 43842252

Wij bieden u een uitnodiging aan voor een oriënterend gesprek, en om te kijken of u geschikt bent om een fietsenwinkel te starten met of zonder reparatie erbij.

Er wordt gewerkt op een klein oppervlak qua winkel (ongeveer 50 vierkante meter), dit om erg veel kosten te drukken, en u werkt zonder voorraad.

Zonder voorraad werken brengt erg veel voordelen met zich mee, denk aan opslag ruimte,verschillende verzekeringen,stookkosten,het schoon en bijhouden van deze extra ruimte,de hoge huur kosten,er zijn nog tal van op en aan merkingen te bedenken, al met al minder oppervlak bespaard flink.

Waar haalt u de voorraad vandaan voor uw inkopen,heel simpel achter het platform van Q.ouT fietsen, door een unieke inlog kunt u uit een groot assortiment uitzoeken wat u graag in uw winkel wilt hebben,en binnen 24 uur geleverd in uw winkel door Q.ouT zelf.

Q.ouT fietsen zet eenmalig de winkel voor u vol qua collectie fietsen plus onderdelen,het pand bestickeren plus alle reclame materialen behoren hier ook bij. spatbordstickers, bonnenboekjes om gelijk omzet te kunnen genereren, uw winkel staat dus kant en klaar.

Ook behoord er een heuse site bij waarvan u de voorpagina naar eigen zeggen mag invullen. U heeft op uw site een eigen Ideal met uw eigen zakelijke rekening, u hoeft Q.ouT fietsen hier niks van te betalen, alles wat u aan omzet heeft is van u. Uw site wordt hetzelfde met alles erop en eraan zoals deze www.qoutfietsen.com ,ook verstrekken wij geheel gratis een domeinnaam voor u.

U heeft nooit meer het omkijken naar deze site en is altijd up to date. Zorgeloos gelijk omzet draaien via een fysieke winkel die van u is, plus een top site erbij met een super assortiment aan fietsen en onderdelen.

Een winkel plus een unieke site ofwel webshop is zeer gemakkelijk te realiseren, dit alles al met een micro krediet en via UWV instantie's, ook gemeentes staan er voor open. 50 plussers zijn ook van harte welkom en kunnen volledig aan de slag.

Wat is de verplichting die wij stellen, u koopt altijd in via het platform van Q.ouT fietsen en u verkoopt het tegen dezelfde prijzen die op uw site vermeld staan voor de klant, u zorgt dat u dezelfde service en garantie verleent zoals Q.ouT fietsen dat ook doet, u zet geen producten neer afkomstig van anderen bedrijven, u monteert keurig de fietsen in doos af, als u reparatie uitvoert wordt deze correct gedaan, een reparatie werkplaats levert een flinke omzet extra op, bij het niet kunnen repareren raden wij u aan om een technisch medewerker te raadplegen voor een samenwerking ofwel anders.

U leest dat een winkel starten met een super platform ofwel site,zeer voordelig is, iedereen kan starten. Wij vragen geen mega bedragen qua fee gebeuren, het is voor iedereen toelaatbaar.

Ook is het mogelijk om alleen een site af te nemen van ons, dit voor zeer lage bedragen.

Waarom vernoemen wij geen bedragen, dit behandelen wij vaak in een samenkomst omdat er meer mogelijkheden zijn, en dat scheelt in de fee.

Omdat wij een familiebedrijf zijn hechten wij veel waarden aan ons bedrijf's logo ofwel naam, en willen wij graag een goede reputatie behouden, u bent ons visitekaartje.

Uw winkel zal altijd gevonden worden door het platform van Q.ouT fietsen, u hoeft nooit meer te zorgen voor reclame, nooit meer mega dure kosten via Google.

Fietsen is een groeiende handel die nooit stopt en alleen maar meer wordt, neem het elektrisch rijden wat niet meer te stoppen is en maar door gaat, neem het ombouwen van gewone fietsen naar elektrisch wat steeds meer toeneemt, denk aan fietsplan voor bedrijven wat Q.ouT fietsen al klaar heeft liggen en het platform al aan kan en heeft, lease plan volledig up to date op uw site, alle verzekeringen afsluiten voor uw fiets die u maar kunt bedenken, elke dag goed gezien worden en goede verkopen realiseerd, een franchise om van te dromen, dat zonder mega bedragen.

Q.ouT fietsen is als enige in Nederland die zo'n platform in bezit heeft, en is tevens de uitvinder ervan, alles kunnen wij realiseren waar de markt al heel lang naar op zoek is, wij zijn vele stappen vooruit, en smeden al plannen om een tweede te bouwen (Q.ouT 2), nu instappen is werken op het grootste platform van Nederland en aan de toekomst.

Alle nieuwkomers bij Q.ouT fietsen krijgen alle hulp en zorg die maar geboden kan worden, ook indien nodig het leren van afmontage van fietsen en anderen artikelen. ook komen alle medewerkers en franchisenemers een keer per jaar bij elkaar, dit om kennis te maken met iedereen en een gezellige dag om heerlijk nieuwtjes en ideeën uit te wisselen.

Q.ouT fietsen is een familiebedrijf wat altijd sociaal is en rekening houd met mensen,

Ook fietsenwinkels die omgezet willen worden in Q.ouT zijn van harte welkom bij Q.ouT fietsen, contact opnemen Tel: 06 43842252 [email protected]

Wilt u ondernemen in de fietsen branche, en wilt geen mega bedragen betalen, sluit dan aan bij Q.ouT fietsen en laat uw droom uitkomen.

Q.ouT fietsen Oss

Directeur: G.Grandjean.P.C.

Burgwal 30

5341 CR Oss

Tel:0412254016

Mb:06 43842252

E-mail: [email protected]

Website: www.qoutfietsen.com

De E-bikes van Q.ouT fietsen

Q.ouT fietsen verkoopt op en top goede E-bikes met perfecte motoren en accu’s

Accu’s van bijna 500 watt en 13 Ah met een radius van 120 km eco stand.

Alle motoren zijn van Duitse Bosch en Bafang.

De mooiste modellen uitgevoerd in duurzaam aluminium,plus poeder coating voor een kras en stootvaste laklaag.

Ook het zitcomfort is zeker van TOP klasse te noemen.

Er is al een elektrische fiets bij Q.ouT fiets vanaf €999,-

BMX fietsen

Q.ouT fietsen is de specialist in BMX fietsen, wij hebben de Meybo BMX fietsen in ons assortiment waar in 2018 in de 14 jarige klasse, uit Nuland wereldkampioen mee is geworden.

Verder zijn er tal van andere grote merken bij Q.ouT fietsen te vinden op BMX gebied.

Ook kleding voor de BMX sport zijn te verkrijgen in alle filialen.

Q.ouT fietsen is zeer voordelig

Q.ouT fietsen is zeer voordelig voor de consument met wel een verschil van bijna 45% goedkoper.

Door een eigen import en een unieke inkoop kan Q.ouT de marge erg laag houden, zo wordt het fietsen erg aantrekkelijk voor jong en oud.

Q.ouT fietsen werkt met grote beursgenoteerde bedrijven om zo een prima prijs voor de klant te realiseren.

Wij blijven de beste in prijs kwaliteit service en een gegarandeerde garantie.

Q.ouT fietsen is de best beoordeelde fietsbedrijf in Nederland

https://www.places.nl/nieuws/insights/nieuwe-fiets-kopen-q.out-is-de-best-beoordeelde-fietsenwinkel/

Team Q.ouT fietsen

Hoofdkantoor : Oss, N.Brabant.

Wilt u ook een franchise starten,neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Nuland. vijf dagen bereikbaar vanaf 09:00 uur

Team Q.ouT fietsen Oss

Hoofdkantoor: Burgwal 30

5341 CR Oss

Op werkdagen en op zaterdag altijd bereikbaar : vanaf 09:00 uur 073 6898293

[email protected]

www.qoutfietsen.com

Ook voor alle informatie over franchise

WhatsApp Chat WhatsApp Chat