SKU
8715347011030

Range Rover Sport SVR rood elektrische auto met afstandsbediening 12 Volt

Niet op voorraad
€ 219,95

3, 2, 1, GO! Met deze coole elektrische auto kan uw kind racen in een echte Range Rover! Deze auto lijkt sprekend op de echte Range Rover Sport SVR met eenzelfde comfortable stoel met veiligheidsriem.

De batterij van de auto is met zijn 12 volt zeer krachtig en beschikt over 2 motoren. Hierdoor heeft uw kind langer rijplezier dan ooit! In het dashboard zitten ledlampjes welke laten zien hoe vol de accu nog is. De auto kan ongeveer 1.5 tot 2 uur rijden en de tijd tot volledig opladen bedraagt ongeveer 9 tot 10 uur. Een lader is meegeleverd. Door deze sterke batterij en motoren is de auto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras.

De auto heeft een zeer gedetailleerd dashboard met veel verschillende functies. Zo kan het motorgeluiden produceren, heeft het een toeter, is er een USB en MP3 aansluiting en kunnen de lampen aangezet worden. De Range Rover heeft 3 versnellingen en kan hiermee vooruit rijden met 1.7, 2.4 en 3.2 kilometer per uur en kan ook achteruit rijden. Daarnaast kan de auto ook bestuurd worden vanaf buiten de auto, namelijk met de afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een bereik van 2.4 Ghz waardoor de auto tot op 25 tot 30 meter afstand is te besturen. Hierdoor kunt u uw kind rustig laten wennen aan de auto voordat hij/zij het gaspedaal in kan trappen en zelf kan sturen!

De range Rover Sport SVR is de leukste eerste auto die elk kind wensen kan! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en met een maximaal gewicht van 30 kilo.

 

Let op! Gebruik onder toezicht van een volwassene en niet in het verkeer. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met kleine onderdelen. 

De auto's zijn altijd grotendeels voorgemonteerd en de rest kunt u zelf makkelijk afmonteren. In verband met de afmeting van de auto en kans op breekschade tijdens transport, kan een afgemonteerde auto helaas niet worden verstuurd.

Meer informatie
Weight 156.000000
Wielmaat -
Licentie Range Rover
Type Fiets Elektrische auto
Terugtraprem Nee
Versnellingstype Yes 3 gears
Luchtbanden Nee
Zijwielen Nee
Stuurhoogte verstelbaar Nee
Levertijd 19-05-2021
Leeftijd 3 jaar+
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Range Rover Sport SVR rood elektrische auto met afstandsbediening 12 Volt
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat