SKU
8715347011085

Range Rover Sport SVR wit elektrische auto 6 Volt

Niet op voorraad
€ 95,00

3, 2, 1, GO! Met deze coole elektrische auto kan uw kind racen in een echte Range Rover! Deze auto lijkt sprekend op de echte Range Rover Sport SVR in het wit.

De batterij van de auto is met zijn 6 volt zeer krachtig waardoor uw kind langer rijplezier dan ooit heeft! Een lader is meegeleverd. De auto heeft een zeer gedetailleerd dashboard en stuur met veel verschillende functies. Zo kan het motorgeluiden produceren bij het starten, kunnen er verschillende muziekjes afgespeeld worden en kunnen de lampen aangezet worden. De Range Rover kan vooruit rijden met 1.9 kilometer per uur en kan ook achteruit rijden. Om tijdens het rijden veilig te zitten heeft de auto voetsteuntjes. Om uw kind rustig te laten wennen aan de auto voordat hij/zij het gaspedaal in kan trappen kunnen deze voetsteuntjes ook verwijderd worden waardoor hij/zei de auto als loopauto gebruiken kan!

De range Rover Sport SVR is de leukste eerste auto die elk kind wensen kan! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en met een maximaal gewicht van 25 kilo.

 

Let op! Gebruik onder toezicht van een volwassene en niet in het verkeer. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met kleine onderdelen. 

De auto's zijn altijd grotendeels voorgemonteerd en de rest kunt u zelf makkelijk afmonteren. In verband met de afmeting van de auto en kans op breekschade tijdens transport, kan een afgemonteerde auto helaas niet worden verstuurd.

Meer informatie
Weight 614.000000
Wielmaat -
Licentie Range Rover
Type Fiets Elektrische auto
Terugtraprem Nee
Versnellingstype Yes 3 gears
Luchtbanden Nee
Zijwielen Nee
Stuurhoogte verstelbaar Nee
Leeftijd 2 - 6 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Range Rover Sport SVR wit elektrische auto 6 Volt
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat